Hieronta tekee hyvää

Hieronta kuuluu maailman vanhimpiin hoitomuotoihin ja vaikuttaa koko kehoon. Teen hierontoja oman toimipisteeni lisäksi koti- ja yrityskäynteinä noin 70 km:n säteellä Riihimäeltä Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Hieronnassa kannattaa käydä, sillä se:

  • poistaa jännitystä
  • rentouttaa kehoa ja mieltä
  • poistaa kipua
  • vaikuttaa verenkiertoon
  • vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet poistuvat nopeammin.
  • lievittää stressiä
  • lisää hapen ja ravinteiden kulkua lihaksissa

Varaa aika

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut vuonna 2009 Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta nimikkeellä koulutettu hieroja. Hieroja -nimikettä voi käyttää kuka tahansa, mutta koulutettu hieroja -nimikettä saa käyttää vain ammattitutkinnon suorittanut ja Valviran rekisteriin merkitty ammattilainen. Koulutetun ammattilaisen hoidot kuuluvat myös potilasvakuutuksen piiriin. Lisäksi ammattilaisia sitoo vaitiolovelvollisuus sinua ja yritystänne koskevista asioista.

Kenelle hieronta sopii

Hieronta sopii lähes kaikille, mutta mikäli sinulla on jokin luetelluista vaivoista pyydä lääkäriltäsi arvio hieronnan sopivuudesta: kuume, flunssa, infektiotauti, ihoinfektiot, viimeisen viiden vuoden sisällä diagnosoidut pahan laatuiset syöpäkasvaimet, laskimosairaudet, akuutit traumat, aktiivinen lihas- tai nivelreuma, syöpä, verenvuototauti, tyrä, verenohennuslääkitys, sydänvika tai sydämen toiminnalliset viat.

Hinnasto

Kertahieronnat:

HInta

Hieronta 30 min

27 €

Hieronta 45 min

35 €

Hieronta 60 min

42 €

Hieronta 90 min

55 €

Hierontasarjakortit:

HInta

5 tuntia

190 €

10 tuntia

370 €

5 x 30 min

120 €

2 x 45 min

60 €

5 x 45 min

155 €

Hieronnat kotikäyntinä

+ 5 €

Huom!

Peruuttamatta jätetyistä hoidoista perimme 100% korvauksen hoidon hinnasta. Hinnat sis. alv 0% hieronnat ja alv 24% muut hoidot.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.